nov 19 2009

Kamerprijs

Hoera, hij is af. De eerste kamer, van onze hoogstpersoonlijke The Block “De verbouwing van de zolder”-edition.
En dus werd wat hier van de zomer eindelijk begon met de installatie van dakramen, ondertussen stillekens maar zekerkens afgewerkt van dit (een kamer met planchetten boven en opzij, en zonder raam, ongeĆÆsoleerd):

De slaapkamer - voor (by houbi)

naar dit (een kamer met een gapend gat en algehele wanorde erin):

De slaapkamer - voor (by houbi)

naar dit (onze slaapkamer, nu):

De nieuwe slaapkamer (by houbi)

Zelfs al is dat dezelfde kamer, het maakt nogal een verschil. En voor geen geld. De planchetten zijn dezelfde als voorheen, met lik verf. De nieuwe vloer zijn een laag isolatie en OSB-platen die liggen boven de lelijke balatum. De plafond is dezelfde als voorheen. Het grootste verschil komt door de afwerking rond de Veluxen. Doe-het-zelf gedaan, en al!

De nieuwe slaapkamer (by houbi)

Al een geluk dat we in onze “The Block” niet af te rekenen hebben met deadlines, concurrerende koppels, Hans Otten noch Sanchez, schreeuwerige bellemannen, talloze onderbrekingen voor reclame, lelijke dialecten, keuringen op het “loftgevoel”, Prot noch Bie.
Want zo maak zelfs ik – Roger van het derde knoopsgat – kans op een kamerprijs.

3 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

kijk, zelfs als je bij het Clixksx-dingk afgaat gelijk ne gieter, dan kan je toch met gepaste trots naar je afgewerkte planchetten gaan kijken en je een echte man voelen.

Comment by bart — 19 november 2009 #

'k laat voorlopig mijn echte-man-gevoelens nog niet afhangen van een Clickx-dingk, noch van een geschilderde planchet. Maar er komt een dag…

Comment by Houbi — 19 november 2009 #

Akkoord, als sjans dat Sjansjes en Hans Otten niet over je schouder staan kijken… Maar ik voel wel iets voor Hanne Troonbeeckx in mijn slaapkamer… al was het maar om te zeggen dat ik een nagel scheef heb ingeklopt. šŸ™‚ Een kinderhand is snel gevuld (en denk daar vooral geen vunizige dingen bij)

Comment by paljasken — 19 november 2009 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...