feb 6 2008

Milow

Breaking news bij De Standaard:

Milow – alias Jonathan Vandenbroeck (26) – is maandag aan de kant gezet door de politie. ‘Ik was onderweg naar mijn cd-voorstelling in de Brusselse AB toen ze mij een zandweg in dwongen’, vertelt de Leuvense zanger. ‘In mijn straat gebeuren de jongste tijd nogal veel inbraken en omdat ik met een verduisterde bestelwagen rij, werd ik vrij agressief aangepakt. Niet dat de agent mij herkende, maar toen mijn tourmanager You don’t know begon te zingen, werd hij gelukkig wat vriendelijker.’

Amai, wat een omhooggevallen stukske vlaamse zanger met pretenties is me dat? Dat wint vorige week eens 3 MIA’s en neemt al dadelijk personeel in dienst om zijn grootste hit te zingen, of wa?
En hij mag van geluk spreken dat de agent dit “You don’t know” niet opnam als “smaad voor de arm der wet”. D’r hebben er al voor minder een nachtje in de cel moeten slapen, ventje… 😉

Meer Milow vindt ge op zijn blog bij De Standaard.

Knappe nieuwe single “Dreamers & Renegades” overigens (hier in een unplugged versie bij Lux):

1 reactie tot nu toe. Reageer zelf...

Ik weet niet in hoeverre het voor te lachen was, maar ik vind Milow zo ongeveer de enige Vlaamse artiest die niet omhooggevallen is. Denk dat de journalist eerder wat vrijheid genomen heeft bij het schrijven.

Comment by Tom Bernaerd — 6 februari 2008 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...