aug 28 2008

Het nieuwe kapsel van Rani de Coninck

De laatste dagen werd mijn blog druk geconsulteerd, niet alleen door de vriendelijke lezertjes van de Zatte Vrienden, maar ook opvallend door mensen die hier terechtkwamen via Google en de zoektocht “Het nieuwe kapsel van Rani de Coninck“.

Amai, zou het echt waar zijn dan? Is Rani naar de kapper gegaan? Heus?
Staan we aan de rand van een nieuwe Koude Oorlog?” had ook gekund, als vraagstuk. Maar blijkbaar deed er dus ook een kapselgerucht de ronde dat voor velen de moeite van het uitchecken waard was.

Nochtans is Rani qua kapselverandering niet dadelijk aan haar proefstuk toe. Een kleine zoektocht op YearbookYourself levert voor haar al minstens deze probeersels uit het verleden op:

Het nieuwe kapsel van Rani de Coninck

Vandaag blijkt – het staat in de Mensenlief-pagina’s van De Morgen, dé bron om een beetje bij te blijven voor trein- en cafeteriagesprekken – dat Rani zich geblondeerd zou hebben. Geblondeerd, en gekortwiekt.
Ik citeer het fijne citaat:

“Ze lijkt nu op Sharon Stone. Helaas op de Sharon Stone uit Basic Instinct 2”

Foto’s van deze knip- en kleurramp aanbieden kan ik niet. Daarvoor kan u terecht in TV Familie.
Maar voor wie wil weten hoe een knappe brunette eruitziet als ze zich kortwiekt en platinablond kleurt, stel ik me deze dame voor: Blanka Vlasic. Daar heb je die ranke Kroatische hoogspringster weer. Een lust voor het oog in tijden van bruinharig zijn:

Blanka Vlasic as a brunette

Niet mis, hé? Maar die is dus ooit blond geweest. Kijk mee, en huiver:

Blanka Vlasic as a blonde

Ladies & Gentlemen, I rest my case, against the new hairdo – I’d rather call it a hairdon’t – of Rani.

1 reactie tot nu toe. Reageer zelf...

Vlasic is zonder enige twijfel de mooiste hoogspringster in het circuit. Met alle respect, Tia, maar…
Mooie foto’s by the way.

Comment by Daniel — 4 september 2008 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...