dec 3 2008

Soigneur van de facteur

Dieter van solidblog deelde een stokje rond, of toch een zakje om stokjes in te steken, en doet en passant een oproep-ding-wedstrijd:

Soigneer de facteur! Want hij is het waard! Rol de rode loper voor hem uit, trakteer hem op een smoothie (of iets straffers), versier de brievenbus (of iets straffer…). Kortom, doe iets leuks dat je postbode ook leuk zal vinden. Leg vervolgens je spitsvondige, spannende of spectaculaire actie vast in beeld (foto, filmpje…?) en mail naar info@solidblog.be. Voor de fun? Deels, ja. En voor de spanning! Want de vijf knapste en meest verrassende inzendingen krijgen een authentieke Brabantia-brievenbus euh… in de bus, vrij te kiezen uit het volledige gamma. Voor jezelf, voor vrienden of voor je schoonmoeder (of iets straffer…).

Nu, dat viel niet mee.
Onze postbode te pakken te krijgen, bedoel ik.
Want ofwel was ik te laat wakker, ofwel was hij te laat. Dan was er een staking in Postcentrum X, de dag erna sneeuw en ijzel. Dan een dag dat zijn brommer zonder brandstof zat, dan eentje dat zijn GeoRoute niet langs ons huis liep. Dan lag hij thuis met een acute bronchitis, dan volgde een dag dat er hier toevallig geen post te bedelen was. En zo gingen er nu al twee weken voorbij zonder dat ik de brave mens kon soigneren.
Tot vanmorgen. Wij stonden klaar. Alles in gereedheid.
En verwend dat hij is!
Enig probleem: de batterij van mijn fototoestel was plat. En die van de videocamera ook. En zelfs die van alle gsm’s in het huis. Zodat de verwennerij niet op gevoelige plaats is vastgelegd geweest geworden.
En dus moet u het met een reconstructie doen:

Verwen de postbode...

Klikkerdeklik op de strip als ge de letterkens te klein vindt.

4 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

dit is gewoon prachtig…

Comment by Pol de postman — 3 december 2008 #

Knap gedaan man.

Comment by Wim — 4 december 2008 #

Leuk!

Comment by veerle — 9 december 2008 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...