Muziekcentrum Vlaanderen
 
  Home | Hoe uw groep/CD/Demo toevoegen?        
           
 

ADVERTEER OP DEZE WEBSITE

please note:
At the moment, I'm not adding to the site any longer. No more new bands, cd-reviews, demo's etc.
You can still send in news, links or sponsoring money ;-)

Als artiest, groep, manager, organisator of platenlabel, zijn er verschillende manier waarop u kan gebruik maken van de populariteit van deze - zonder commerciële bedoelingen uitgebouwde - website (een gemiddelde week in november 2001 betekende bijvoorbeeld 60,000 pagina's, voor meer dan 22.000 bezoekers !!) :

- Heeft u nieuwsfeiten of -feitjes te melden over de Belgische pop & rock (nakende releases, een belangrijk optreden, een festival-programma, grote plannen ...), stuur ze dan in. Het kost u 2 miuten om een mailtje te sturen, het kost mij 5 minuten om dit om te vormen in een item op de Poptelex-page. Toch krijgt u er goede aandacht mee, kan u uw groep/festival in de belangstelling houden ... en al deze feitjes samen maken van deze site een belangrijke bron voor Belgisch popnieuws.

- Nieuwe CD's kunnen een pagina en recensie krijgen in de "CD van de week" sectie, waarbij ook de officiële persmededeling kan staan. Bovendien staat de CD een tijdlang op de homepagina van de site. Stuur gewoon uw recensie-exemplaar naar het onderstaande adres.

- Startende groepen met een demo kunnen een pagina krijgen zoals deze. Daarbovenop wordt deze rechtstreeks gelinkt vanaf de homepagina tot de volgende demo arriveert. Dit geeft uw muziek "exposure" tussen en naast de grote namen en dure releases.

- Website-bouwers voor nieuwe en beginnende groepen of poepcommerciële initiatieven kunnen ook links insturen, die worden opgenomen op de "Link"-pagina.

Alle materiaal (cd's, demo's, foto's, flyers, release-lijsten ...) kan gestuurd worden naar :
Dirk Houbrechts
Keinkesstraat 51
3600 Genk
België

Voor vragen kan u uiteraard ook terecht op bovenstaand adres, of
via e-mail : Dirk.Houbrechts@pandora.be
telefoon : (0)478.88.33.74
fax : (0)70.70.21.45

 

   

This page in English

CD's van deze groep of artiest vind je bij Proxis

Site
Homepagina

Alfabetisch
Chronologisch
per Genre
Willekeurig
Populairste

Poptelex
Belpoptop
Interviews
MP3's
Muziekarchief.be

Help
Links&bronnen
Statistieken
Wat is nieuw?

Zoeken naar:
in
 
           
 

Het Belgisch Pop & Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen (lees hier waarom) stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen(www.muziekcentrum.be), het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel.

Opgepast : Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site. Copieer a.u.b. niet, link!

Laatste update aan de site : maart 2002.

    ^ up