Muziekcentrum Vlaanderen
 
  Home | Groepen & Artiesten | Alfabetische Index |N        
           
 

ALPHABETICAL LIST

Groepen & Artiesten (pagina's met een bio, audio clips, discografie, links & forum)

CD-besprekingen (cd-presentatie, bespreking, overzicht persreacties, prijsvergelijking ...)

Nieuwe Snaar "De Vierde Maat"
Muzikale clowns, grappige melomanen en scherpe observators De Nieuwe Snaar hebben weer een programma waarmee ze op de baan zijn, en dus ook weer een cd dit getuigt van hun humor en zin voor muzikale variëteit.

Novastar "Novastar" *** Een paar hemelse singles, tien tracks die nergens minder dan wreed goed zijn, een uitzonderlijk songschrijversschap, een verscheurend zangtalent ... kortom, popmuziek van de bovenste plank.

Neven "Bruxelogic" Ondanks het blue-achtige uiterlijk bevat dit CD'tje van cubase- sampler- en mengtafel-manipulator Peter Clasen en vrienden iets wat als "triptechno" kan omschreven worden : stevige ritmes, grappige melodiën, maffe samples ...

v/a "Rock To The Beat - The Ultimate New Beat collection" Excellent overzicht van het dansgenre dat een tiental jaar geleden in Belgische clubs werd uitgevonden en uitgemolken, toen donkere underground en acid een verbond smeedden om de Johnny's & Marina's aan het dansen te krijgen ...

Neon Electronics Dirk Da Davo, ex-The Neon Judgement, lanceert een nieuw platenlabel en project, vol van electronische beats en andere synths, exclusief via het internet.

Neeka "neeka" Debuut van Ilse Goovaerts & haar begeleidende groep. Vrouwelijke singer-songwriter schipperend tussen rock en Joni Mitchell.

Noordkaap "Massis" ***. Hernieuwde groep vindt zichzelf opnieuw uit. Soundtrack bij het leven van een tedere krachtpatser.

NIKO "A.S.AP" ***. Drummer werd zanger, gitarist, bassist en pianist in één. Zeer knap debuut (volgens mij).

Meer CD-besprekingen

Vers Talent (demo's & beginnende groepen)

Geen met "N" tot nu toe.

Meer Demo's | Demo toevoegen

Links (naar groepen die (nog) niet op deze site staan)

- Native : eclectische groep uit het Waasland tussen lo-fi rock & elektronica >>>
- Native Instinct In your face motherfucker. Metal. >>>

Meer Links | Voeg een link toe

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 

   
 
A B C D E
F G H I J
K L M N O
P Q R S T
U V W X Y
Z        

 

This page in English

CD's van deze groep of artiest vind je bij Proxis

Site
Homepagina

Alfabetisch
Chronologisch
per Genre
Willekeurig
Populairste

Poptelex
Belpoptop
Interviews
MP3's
Muziekarchief.be

Help
Links&bronnen
Statistieken
Wat is nieuw?

Zoeken naar:
in
 
           
 

Het Belgisch Pop & Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen (lees hier waarom) stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen(www.muziekcentrum.be), het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel.

Opgepast : Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site. Copieer a.u.b. niet, link!

Laatste update aan de site : maart 2002.

    ^ up