Muziekcentrum Vlaanderen
 
  Home |Interviews        
           
 

INTERVIEWS


Maurice Engelen & Oliver Adams of Praga Khan

"... toen we vier tracks of zo afhadden, werd het materiaal erg visueel. We zagen de hele tijd visuele elementen, zoals een bloemenkanon voor op Werchter dat bloemen in de plaats van confettie zou schieten. De clips van de songs werden meteen werkelijk voor onze ogen. Daarom is het ook een nogal psychedelische plaat geworden."


Luc De Vos van GORKI

"Wat de producers betreft, ben je in België heel rap rond : je het kunt ofwel aan Tom Barman vragen, maar die heeft daar geen tijd voor, of aan Raymond Van Het Groenewoud of Jean Blaute, maar dat trekt ook op niets"


Laurens & Danny of DEVIATE

"We staan er al 8 jaar, hebben al een Japanse toernee achter de rug, dat zou al genoeg moeten zeggen. Hardcore in België is springlevend en er is duidelijk nog een toekomst, hoewel je het misschien niet ziet in de pers."


Roos en Philip van EDEN

"We wilden geen experimentele cd maken zoals dEUS dat wel heeft willen doen. Daar zijn we zelfs nog niet aan toe. We willen nu vooral korte popsongs maken die aanspreken... "


Beverly Jo Scott

"Ik zit niet te wachten tot de "business" me zegt wanneer ik kan spelen, screw that!. Ik heb overal op de wereld vrienden die me maar wat graag horen zingen. "


Sarah

"Achteraf bekeken is het niet zo slecht dat we de Eurosong-preselectie niet hebben gewonnen, want het is heel gevaarlijk, je dreigt in een enorme vuilbak te belanden. Maar België zal het dit jaar wel goed doen."


Roel Van Camp & Simon Lenski van DAAU

"Wij staan daar te zweten om wat volume uit onze instrumenten te krijgen. Terwijl al die andere groepen de volumeknop open draaien, de distortion induwen en vertrokken zijn. Het is niet eerlijk ! "

 

   

This page in English

CD's van deze groep of artiest vind je bij Proxis

Site
Homepagina

Alfabetisch
Chronologisch
per Genre
Willekeurig
Populairste

Poptelex
Belpoptop
Interviews
MP3's
Muziekarchief.be

Help
Links&bronnen
Statistieken
Wat is nieuw?

Zoeken naar:
in
 
           
 

Het Belgisch Pop & Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen (lees hier waarom) stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen(www.muziekcentrum.be), het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel.

Opgepast : Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site. Copieer a.u.b. niet, link!

Laatste update aan de site : maart 2002.

    ^ up