apr 30 2009

De schaamhaarschaar

Wat is bloggen, blijkens de Google advertenties bij dit artikel van 6 Minutes over “Blog je rijk in Amerika”?

Bloggen, dat valt dus in de categorie “schaamhaar scheren“. Een beetje “elektronische belastingen“. Maar vooral “schaamhaar trimmen” en “de schaamstreek ontharen“.

Wel, als dat zo zit. Dan serveer ik u volgaarne deze clip van Wilkinson, zo vol van double-entendres dat er een stand-in voor de oren moest gezocht worden. Mijn favoriet, de schootpoes die aan het eind een geschoren poes is geworden. “Is it time to trim your bush? Mow the lawn and get spruced up for summer.“:

Of, van dezelfde producent, “Ma Garden Party”. Een muziekvideo, van het Franse zangeresje Simone – hoe veel meer kunt ge op Lady Gaga lijken vooraleer ze Lady Gaga op uw paspoort gaan zetten- creatief in de weer in haar voortuintje:

Wat er mij aan doet denken: wie knipt er het schaamhaar van de sterren, bestaat er zoiets als een showbizzkapper van daaronder, ondertitel “It’s not a glamorous job, but someone’s gotta do it“? Met of zonder vleesetende vleesetende bacterie aan de bikinilijn, ik zou er toch niet dadelijk vertrouwen in hebben.

En – nu we het toch over vieze beestjes hebben – wordt het niet dringend tijd om temidden al dat schaamhaargescheer een actie “red de schaamluis” op te zetten? Die beestjes krijgen het naar het schijnt moeilijk. Waar zit het WWF als het heet wordt?

En – questions, questions – zou er eigenlijk ook iets bestaan als schaamhaarmode? Ja dus (een gemiste kans voor Topmodel, i might add).
Schaamhaarstijlen? Natuurlijk.
En schaamhaarverf? Reken maar van yes.
Een schaamhaarscheerverbod? Bijna.
En wat ik daar zelf van vind? Op zijn M!LF’s, “schaamhaarscheren is for pussies”.
Honderd hete vragen. Op zijn minst.

En nu is het bang afwachten welke google ads er bij deze blogpost gaan geplaatst worden. Iets over rijk worden met bloggen, of zo. Wellicht.

2 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Onlangs net hetzelfde gehad op 6minutes, bij een artikel over een reclamecampagne!

Comment by Goedles — 1 mei 2009 #

Vroeger kon je hier nog mee lachen, tegenwoordig zou ik met dit soort berichten toch oppassen. Ze zeggen meer over jezelf dan je denkt. Google heeft interesse gebaseerde advertenties in het leven geroepen!

“Bezoekgegevens van uitgeversites worden gebruikt om categorieën van gebruikersinteresses samen te stellen, waardoor relevantere advertenties worden vertoond en de inkomsten voor uitgevers na verloop van tijd zullen toenemen.”

https://www.google.com/adsense/support/bin/answ

:-p

Comment by Golb — 1 mei 2009 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...