nov 9 2009

Whereabouts

Veel al gezegd en geschreven, over het jaar schorsing dat de aanstormende en uitbollende tennistalenten Yanina Wickmayer en Xavier Malisse kregen opgelegd door het Vlaamse dopingtribunaal wegens het niet goed invullen van hun whereabouts.
Onzin zoals “Dat is enkel in Vlaanderen mogelijk” of “ocharme da meiske“. En zinnige praat als “onrechtvaardig hoge straf“. Veel heb ik er niet aan toe te voegen.

Dit misschien?
Administration

Mijn vijf cent: ik vind het systeem van de whereabouts voor atleten zeker niet onrechtvaardig of fout. Hoort bij de job. Tough, but live with it, en de valsspelers eruit halen is in het belang van elke (cleane) atleet. Maar de wetgever moet dringend enige vorm van proportionaliteit in de dopingstraffen inschrijven, en alle atleten Google Latitude of zo laten gebruiken.

Meer meningen, ze zijn gratis

Gaat nu allen heen in de vrede en vermenigvuldigt uw Facebook-support groepen.

Oh ja, en liefste Yanina, als je dan toch een jaartje vrij hebt:

Whereabouts (Foto op Flickr van houbi)

5 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Twitter Commentrnrnrnrnrnrnrn

Comment by houbi (houbi) — 9 november 2009 #

Twitter Commentrnrnrnrnrnrnrn

Comment by xtofke (C. Keppens) — 9 november 2009 #

Da’s nu de tweede keer. “Hoehelen” op Balegem en op Houte (de straat ah rondpunt in Balegem-les-bains), deed me al 2 maal bij jou belanden, vandaar dat je toch wel enige nieuwsgierigheid bij me opwekte. En lap sie, behalve parende libellen in de tuin en zieke pagadders die ons wakker houden, blijken we nog (bijna) buren te zijn ook. Vandaar, een welgemeende stralende herfst -maandagmorgen, ook vanop den Broek. Groetjes, Mieke

Comment by Mieke — 9 november 2009 #

Twitter Commentrnrnrnrnrnrnrn

Comment by michlr (michau00ebl rosseel) — 9 november 2009 #

Da's nu de tweede keer. “Hoehelen” op Balegem en op Houte (de straat ah rondpunt in Balegem-les-bains), deed me al 2 maal bij jou belanden, vandaar dat je toch wel enige nieuwsgierigheid bij me opwekte. En lap sie, behalve parende libellen in de tuin en zieke pagadders die ons wakker houden, blijken we nog (bijna) buren te zijn ook. Vandaar, een welgemeende stralende herfst -maandagmorgen, ook vanop den Broek. Groetjes, Mieke

Comment by Mieke — 9 november 2009 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...