dec 16 2009

Gejost

Derde! Een dikke proficiat aan de winnaars (ik weet niet precies wàt het vertelt over de blogosfeer, maar het vertelt iets) en een nog dikkere merci aan iedereen die voor dit blogding stemde. U was met velen, maar het kan natuurlijk beter. Volgend jaar, bijvoorbeeld. Mijn plan is al klaar.

Weggooien wat niet scoort (de scherpzinnige tirades van Mensbrugghe, de zelfrelativerende kinderliefde van Kerygma, de redactievergaderingen ten huize Plasky, de linkliefde van Appelogen, de intelligentie van Michel, de inside information van de mediaminister, of de geborduurde miniatuurtjes van Kruimels) en leentjebuur spelen bij wat het wel doet.

Het roer gaat hier dus om. Een nieuwe naam, een nieuwe start. Eerst dacht ik aan “door een roze … eh … ik zou het duizend keer zeggen … daarstraks had ik hem nog“, maar koos toch voor het simpelere “door de bril van Jos“.

En krijgt u dus voortaan uw blogposts in dosissen van twee regels per keer. Met foto’s van wat de kinderen die avond gegeten hebben erbij. De eerste mockup is al af.

Door een roze Jos Ghysen bril

Tot volgend jaar, afspraak op het podium!

10 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Geweldig idee! Mijn stem heb je alvast! En die woensdag frituurdag ga ik onthouden…

Comment by rozebril — 16 december 2009 #

Dikke proficiat, Dirk. Maar als je volgend jaar mijn stem nog wilt, doe je toch beter verder zoals nu 😉

Comment by Ellen — 16 december 2009 #

fantastisch ! Het wordt zeker een hit

Comment by Goofball — 16 december 2009 #

Héhéhé, kijk dit is grappig!

Comment by Sid Frisjes — 16 december 2009 #

Goed voor mijn eerste grijns vandaag…
merci

Comment by Kruimel — 16 december 2009 #

Heel goed! hardop zitten lachen

Comment by Katrien — 16 december 2009 #

Nu ben ik hier wéér eens komen kijken, zo goed vind ik het. Eindelijk eens iemand die wat creatief is in z'n kritische kijk op de uitslag.
Djuu toch… gij had gewoon moeten winnen!

Comment by rozebril — 16 december 2009 #

Had je dit maar eerder gepost, dan had je mijn stem ook

Comment by Annelyse — 16 december 2009 #

Grinnik!
Heb je onmiddellijk aan m'n 'feeds' toegevoegd!

Comment by Mips — 17 december 2009 #

Hilarisch.
Proficiat trouwens.
Nieuwsgierig?
http://www.bloggen.be/argumenten/archief.php?ID
johan

Comment by johan — 18 december 2009 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...