apr 11 2010

Hou van mij

Wonderbaarlijk Fotoboek, van ene Zed Nelson: Love me. Over het schoonheidsideaal dat wij er op nahouden. Over missen en hunks, stralende chirurgen en plastische pijn. Van hair extensions, implantaten, faceliften tot strakgetrokken vagina’s. Van botox naar epilering. Van anorexia naar de getatoueerde lippenstift. Soms schokkend, soms vertederend. Nip-Tuck in real life. Jef Hoeyberghs staat er niet in.

Gezien bij Tante Annie, die er ook al over geschreven had in De Morgen Wax.

Het ganse boek staat online (hieronder, of hier zie als ge via RSS e.d. meeleest). Kies voor “View fullscreen” (de optie verschijnt als je even je muis over de pagina laat rusten) als je ook de tekst/citaten wilt lezen:

Fascinerend en afstotend. Van de rups, en de pop, en de hoop er als vlinder uit te fladderen. Maar de pop is een barbiepop. Het ideaal vals.

2 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

nu moet gij mij toch eens uitleggen hoe gij dat boek rechtstreeks onder uw afdak hebt gesleurd!

Comment by tante annie — 13 april 2010 #

Hiero: http://issuu.com/frankevers/docs/zed_nelson_lov… kunt ge het boek aan de modaliteiten van uw eigen koterij aanpassen. Als ge werkt met WordPress of iets dergelijks (werkt gij met WordPress of iets dergelijks eigenlijk?) kunt ge vervolgens die “embed-code” gewoon in een post plakken.

Comment by Houbi — 13 april 2010 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...