apr 24 2010

Olie op het BHV-vuur

Mijn naam is Alexander, alles voor mij en niks voor een ander. In his dreams, toch. Leterme naar de Koning, Prince op Werchter-Boutique (“oewij oewillen een tailleur voor Matiel kopen”), BHV geen millimeter dichter bij een oplossing, en het land naar de kloten.

Memorabel feesje van de oppositie in het federaal parlement, wel: een fijne coalitie van Vlaams Belang, lijst Dedecker en N.VA vierde er al de Vlaamse onafhankelijkheid in de bar. Deze gebeurtenis kan zo de geschiedenis in als het vel van de beer(put) feesje. Niet geschoten is altijd mis.

De drie D’oh’s – Bart d’oh Wever, Filip D’ohwinter en Jean-Marie D’oh Decker – verenigd in premature vreugde. Voor de aandachtige ronde van Vlaanderen kijker (kudos to @aaiboek en @mrjoestaples), er is zelfs al een vlag voor onze Vlaamsige drievuldigheid:

Share photos on twitter with Twitpic

En nu mag Reynders het oplossen: BHV in ruil voor het premierschap en Maingain aan de ketting. In his dreams, toch. Schrijf maar op: 6 juni, Belgische parlementsverkiezingen. Laat het morren der studenten een aanvang nemen.

Ach, van een beetje olie op het BHV-vuur is nog niemand gestorven. Integendeel: gezellig V-vuurtje aan, BH uit, olie erop, en masseren maar!

Nog geen reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...