mei 12 2010

Safesearch

Heeft er iemand tips om uit de ban van Google te geraken? Ik zit daar namelijk sinds een paar weken in. Zoek – zelfs iets onschuldigs – en ik sta niet meer in de zoekresultaten als bij u “Safesearch” aan staat.

God (de puritein!) weet om welke redenen. Want ik heb het hier toch bijzonder deftig gehouden, de laatste weken/maanden? Toch? En vroeger hield ik het wel eens minder deftig, maar dan toch altijd om er de draak mee te steken. Toch?

En ik vind dat niet fijn. Want een blik in het luikje “Zoekwoorden die bezoekers gebruikten om uw site te vinden” van mijn statistieken levert nu een ongevraagde blik in de onderbuik van het internet. En ge kunt dat niet ont-zien, dat soort dingen.

Ik zelf zie maar vier uitwegen:

Ofwel vind ik een manier om iedere surfer op de wereldbol te overtuigen om in Google zijn settings te veranderen van “Safesearch on” naar “Use moderate filtering”. Te beginnen met u.

Ofwel overtuig ik Google van hun misstap. Mijn mailtje – via de Google Webmaster Tools – is al onderweg:

Yo Googlers (or is it G-men?)
Wassup? You f*ckers f*cked up mah site pretty bad! Just because y’r momma’s a real SAINT who has immaculately concepted each and every one of you f*cking geeks, doesn’t mean the rest of the world is as narrowminded and sexless as you. Houbi.com is legit, man. Check it out. And get your f*cking filter outta here. For f*cking adsense’s sake.

Ofwel verander ik dat hier – nu ik het label toch heb – in een site die NSFW is van voor tot achteren. D’r zou daar veel volk naar komen kijken. Zowel van voor als van achteren.

Ofwel – en daar hoop ik us op – vertelt u mij dat er daar een geheime procedure voor bestaat. Een manier om terug in de Google-gratie te vallen. Een online biechtstoel, waar ge wordt vrijgesproken van zonden. Een weesgegroetje, drie onzevaders en uw HTML eens spoelen, en we spreken er niet meer over.

4 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Word je niet gesanctioneerd net omdat er reclame op staat? (Heb dat al vaker gehoord)

Comment by Els — 12 mei 2010 #

Neuh, dat gaat u misschien wat GoogleJuice (formerly known as PageRank) doen
verliezen, zodat ge lager in de zoekresultaten terecht komt. Maar
advertenties zetten u niet op de zwarte lijst.

Comment by Houbi — 12 mei 2010 #

Ik heb mijn filtering bij deze volledig afgezet.
Gore toestanden, bring it on.

Comment by Tom — 12 mei 2010 #

Je mail klinkt alvast buitengewoon overtuigend, die gaat zeker effect hebben 😉

Comment by AnneTanne — 12 mei 2010 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...