aug 3 2010

Het nieuwe ING logo

Opschudding in bankland, want de sympathieke noorderburen van ING kwamen met een zeer sterk en nieuw idee op de proppen: vanaf 11 augustus wordt het bedrag dat 60-plussers van hun rekening kunnen halen beperkt tot 1.000 euro per week. En wel om deze hulpbehoevende en nauwelijks zelfredzame bevolkingsgroep te beschermen. Tegen zichzelf en boze boeven en zo. Hulde.

Jammer genoeg ging er in het tumult rond deze maatregel (Joëlle Milquet vraagt de bank de maatregel te herzien, Vincent van Quickenborne twittert ertegen, het Centrum voor Gelijkheid van Kansen noemt het discriminatie op basis van leeftijd, blogger houbi.com pleegt er een ironische blogpost tegen) verloren dat ING nòg een belangwekkende mededeling had.

Uit het persbericht:

Met een overhaul van het bestaande logo wil ING-bank emphasizen dat ze meeverandert met de vergrijzende samenleving. Alleen bij ons wordt het klantgericht denken een stapje verder genomen. All the way (to the bank). Wij denken mèt de klant, maar ook vòòr de klant, zelfs in plaats van de klant als hij grijzende is. Voor alle zekerheid, ING.

Het nieuwe ING logo

Nagekomen bericht. ING liet vanavond al weten dat de beslissing om oudjes niet langer met hun rimpelige handen aan hun geld te laten komen een vergissing was. De commotie onverwacht. Het nieuwe logo al aan herziening toe:

Het nieuwe ING logo al achterhaald

1 reactie tot nu toe. Reageer zelf...

Is het misschien een P.R. stunt om hun logo gratis in de media te krijgen ?

Comment by Tim — 4 augustus 2010 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...