aug 8 2010

N-VA rekruteert

Dit weekend in de gazetten: “N-VA zoekt ruim 80 medewerkers met advertentie”

De N-VA schakelt een versnelling hoger in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Vandaag verschijnt in Jobat en Vacature een advertentie van de partij voor het aanwerven van medewerkers onder de titel ‘Maak samen met de N-VA werk van een sterk Vlaanderen’.

Beroepsmisvormd als ik ben, snel eens kijken op de website van mijn broodheer VDAB, om te zien of die vacatures daar ook te vinden zijn. En jawel, ze staan erop. Screenshot:

N-VA recruteert

Universitair fractiemedewerker, persoonlijk medewerker parlementslid, adviseur studiedienst … the lot. Maar let vooral op nummer 11. Bart de Wever mag blijkbaar ook een persoonlijk medewerker aanwerven.

2 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

De waarschijnlijke N-VA’ers die minister zullen worden indien een Federale regering gevormd wordt zijn misschien Ben Weyts, Jan Jambon, Huub Broers, aangezien N-VA over 3 posten zal besckikken en dan ook enkele Staatssecretarissen. Ik denk dan ook dat de Ministerie van Sociale Integratie, de Ministerie van Werk en de Ministerie van Binnenlandse zaken de N-VA terecht komt… Wait and see!

Comment by Christian — 8 augustus 2010 #

De waarschijnlijke N-VA'ers die minister zullen worden indien een Federale regering gevormd wordt zijn misschien Ben Weyts, Jan Jambon, Huub Broers, aangezien N-VA over 3 posten zal besckikken en dan ook enkele Staatssecretarissen. Ik denk dan ook dat de Ministerie van Sociale Integratie, de Ministerie van Werk en de Ministerie van Binnenlandse zaken de N-VA terecht komt… Wait and see!

Comment by Christian — 8 augustus 2010 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...