mrt 31 2011

Prins op reis

Laurent, toch. Je zou denken dat hij geleerd zou hebben, uit de ophef rond zijn reisje naar Zaïre. Maar neen. Nu is hij alweer weg geweest. Naar Moiré, de hoofdstad van The United Optical Illusions, by the looks of it:

Prins Laurent in Moirévië

Reactie van Leterme: We hadden hem nog zo gezegd, doe een pied-de-poule aan, of iets effen blauw, daar is ook nog nooit iemand over gestruikeld. Geen lijntjes, wat dat betreft staat onze regering op één lijn. Maar nee, hij moest en zou dat aandoen wat hij aangedaan heeft.

Reactie van Laurent: Ik snap de commotie niet. Mensen spelen een spelletje met mij. En ik doe dat allemaal voor de wetenschap.

Reactie van de N-VA: Wij stellen voor de dotatie van de clown met onmiddellijke kracht in te trekken, een prins die buiten de lijntjes kleurt met zijn lijntjespak is onaanvaardbaar.

Reactie van Wikipedia: Mogen wij deze illustratie gebruiken bij ons item over Moiré? Please?

Reactie van de Standaard: Wij wilden Prins Laurent helemaal niet belachelijk maken, dat doet hij zelf wel genoeg. Ten andere, in onze print-editie is er niks te zien van dat moiré-patroon. Het is gewoon op de iPad dat er op sommige resoluties dat bijverschijnsel optreedt. Kijk maar, in het groot is daar niks van te zien:

Prins Laurent detail

4 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Plattekes, mijnheer Houbi, plattekes. Afleidingsmanoeuvres. Op de dag dat bekend wordt gemaakt dat die profiteurs van zonnepaneelinstallateurs ons geld kosten, gaan we die arme prins wat attaqueren. Puur populisme om de aandacht af te leiden, wel het is niet gelukt!
http://houbi.com/?tag=zonnepanelen : en daar betalen wij dus voor…

Comment by Mike Reys — 31 maart 2011 #

Gij hebt een punt. Of beter een point. Of zijt gij recent soms geen stroomafnemer in de U.K. geworden? En zoudt ge u deshalve ook niet beter beperken tot het zeuren over eventuele zonnepaneelprofiteurs in die contreien?
😉

Comment by Houbi — 31 maart 2011 #

nog niet, dat had je wel gelezen…

Comment by Mike Reys — 31 maart 2011 #

Z’n Elton-John-gehalte is aan het stijgen.

Comment by Sander Spolspoel — 1 april 2011 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...