dec 31 2012

Geweldige nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens: dat in 2013 de manier waarop ge uzelf ziet enigszins moge samenvallen met hoe de wereld u ziet. Dan komt het goed.

Tenzij ge uzelf ziet als een klootzak. Hetgeen ge dan allicht wel zijt, maar toch: voor u de wens dat de manier waarop een deel van de wereld u eventueel nog als niet-klootzak ziet, u van uw niet-klootzak-zijn moge overtuigen. Dat is voor iedereen leuker.

– – – 

Ik zie mezelf als meneer middelmaat. Redelijk goed in alles wat ik doe. Maar geweldig in niks.  Enjoying my mediocre life.

En dan bleek dit jaar meer dan eens dat de wereld mij zo niet ziet. Dat ik gezien word als iemand die iets kan, die wat weet, die van alles wel iets weet te maken.

En dus is mijn nieuwjaarswens vertaald naar mijzelf dat ik hoop dat de wereld dit jaar verder gaat met mij te overtuigen dat ik wel geweldig in iets ben. Of dat ik eens geweldig word in iets dat ik doe. Of, we leven op hoop, iets van beide.

Schol.

4 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

“Dat ik gezien worDT als IETS iemand die iets kan…” ?
Houbi ? Schaam u…

Comment by de_taalpolitie — 4 januari 2013 #

“Of dat ik eens geweldig worDT…” ?
Schaam u dubbel…

Comment by de_taalpolitie — 4 januari 2013 #

Ik buigt mijn hooft voor uw alwetendheit op hed gebiet van td-fouten.

Comment by Houbi — 4 januari 2013 #

meneer middelmaat … zoals in ’t liedje van Johan Verminnen? Ik voel me ook soms mevrouw middelmaat.

Comment by Annelyse — 7 januari 2013 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...