mei 16 2013

Nieuwe bewoners

Soms gaan er (het laatste schaap vorige zomer, wat kippen in de winter …) Maar soms komen er ook bij.

Soms van de bakker (gratis een dertigtal guppies gekregen, en dan mijn oude aquarium maar opgezet, een koppel wat grotere vissen en waterplanten van Eurotuin erbij gezet et voilà. Verwacht u binnen afzienbare tijd aan oproepen als “wie wil er gratis enige guppies hebben?” want de eerste miniguppy die er eerst nog niet was is al gesignaleerd).

Soms van de kippenkweker in Merelbeke (drie bruine leghennetjes gekocht, want twee hanen voor twee kippen was niet echt een optimale verhouding meer).

En soms komen ze hier gewoon aanwaaien. Zoals dit superschattig wild konijntje, dat onze tuin blijkbaar heeft uitgekozen om te komen wonen. Houdt zich meestal schuil, maar ’s morgens vroeg en bij valavond komt het en plein public grasjes eten.

Nieuwe bewoner van de tuin: een konijn(tje)

Welkom wipstaart, pak wat ge wilt, er is genoeg voor iedereen. Maar van wat er in de groententuin gezaaid en geplant is blijft ge toch liever af, deal?

1 reactie tot nu toe. Reageer zelf...

Hoop dat hij dat gehoord heeft 🙂

Comment by Pe Vege — 16 mei 2013 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...