aug 24 2008

Het Tia Hellebaut complot

Gisteren leefde België op bij het zien van Tia Hellebaut die op de Olympische Spelen een gouden medaille won in het hoogspringen. Gejuich. TV-specials. 10 minuten in het journaal. Glunderende machthebbers.
Vandaag wil ik België wakker schudden. Want dit was een GESTOLEN OVERWINNING! De schokkende waarheid is dat BLANKA VLASIC niet MOCHT WINNEN. Verpletterende bewijzen voor deze nieuwe schokkende SAMENZWERING zijn er genoeg…

The Cold, Hard Facts:

FEIT: het hoogst dat TIA HELLEBAUT gisteren gesprongen heeft, is 1 meter en 99 centimeter.
FEIT: het hoogst dat BLANKA VLASIC gisteren gesprongen heeft, is 2 meter en 5 centimeter.
FEIT: De televisieuitzendingen van de hoogspringfinale die ZOGEZEGD LIVE waren, waren het niet
FEIT: Tia Hellebaut wordt gesponsord door PIZZA HUT.
FEIT: Blanka Vlašić NIET.
FEIT: JACQUES ROGGE, voorzitter van het Olympisch Comité, is een BELG.
FEIT: Blanka Vlašić NIET.
FEIT: De naam van Blanka Vlašić lijkt erg op die van MILORAD CAVIC – de man die met 1 honderste van een seconde bestolen werd om Michael PHELPS aan zijn 8 gouden medailles te helpen. Die andere samenzwering van olympische proporties.
FEIT: De namen van Vlašić en Čavić lijken erg op die van oorlogsmisdadigers als Milošević, Karadžić of Mladić.
FEIT: Er zou een simpeler manier moeten zijn om van die accentjes op SIC’en te zetten.

Darn Evidence

Tia Hellebaut spring naar goud De zogezegde winnende sprong van Tia was in feite maar een sprongetje. Een huppel feitelijk.

What happened?

Schaam op u, Jacque ROGGE, voorzitter van het zogenaamde Olympische Comité. Dat u graag een Belgisch succes wou vieren, dat begrijpt iedereen. Maar dat u zover zou gaan om de regels van de sportiviteit en fair play hiervoor zou opofferen, dat begrijpt niemand. Uw knikje vanop de tribune richting de officials aan de hoogspringstand, was nochtans het startsein van dit hele COMPLOT.

Schaam op u, Yves LETERME, leider van de zogezegde Belgische Regering, die niet naar huis wou keren zonder Belgische medailles. Het subtiel pootje lappen van de Jamaïcaanse meisjes in de 4×100 was helaas nog niet genoeg voor goud. Met één zilveren medaille was u blijkbaar niet tevreden. U had gezworen pas bij de koning op bezoek te komen met niks minder dan goud. Het briefje dat u aan de coach van de Kroatische Blanka Vlasic liet overhandigen, werd door iemand achter de man echter meegelezen: “If you don’t withdraw, I will send Pieter Decrem to your country“, is niet echt een sportieve boodschap! Denkt u nu echt dat dit de manier is om het land samen te houden, na een jaar verrottingsstrategie?

Schaam op u, CHINESE REGERING. Gewoon omdat Blanka Vlasic gesponsord wordt door de DALAI LAMA, is voor dit stelletje mensenrechtenschenders blijkbaar al reden genoeg om deze topatlete – dit jaar nog ongeslagen! – te SABOTEREN. Klein. (Mijn excuses aan Chinese medemensen die met dit complot niks te maken hebben. Deze “klein” heeft niks te maken met stereotypes over hoe u geschapen bent.)

Blanka Vlasic had an unfortunate sponsor

Schaam op u, TELEVISIEZENDERS. Waarom werken jullie mee aan een complot van olympische proporties? Live was niet live. Een radioreporter zag Tia Hellebaut al over 1 meter 96 springen, 2 minuten vòòr dat het op televisie “live” gebeurde. Twee gestolen minuten. Deze twee minuten waren genoeg om Blanka Vlasic op allerlei manieren te saboteren. Haar lat stiekem op 2 meter 12 leggen voor de twee laatste pogingen bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er dezer dagen YouTube en hoge resolutie beelden om uw bedrog te ontmaskeren.

Schaam op u, TIA HELLEBAUT (De voor de hand liggende woordspeling HELLEGOUD dringt zich op). Dat een atlete, een verondersteld toonbeeld van sportiviteit, elegantie en zuiverheid, zich leent tot dergelijke MALVERSATIES. Tss. Uw uitlatingen als “ik win zonder doping“, klinken toch heel anders nu. Er zijn ook andere manieren om de COMPETITIE TE VERVALSEN.

Schaam op u, PIZZA HUT. Denken jullie nu echt dat er ook maar één iemand meer naar jullie zogenaamde restaurants gaat komen omdat er een gouden schijn aan jullie reclame-icoon hangt? Dit is een bom die recht in jullie gezicht gaat ontploffen! En eens al de Chinezen die u heeft OMGEKOCHT met bonnekes voor een GRATIS PIZZA gaan ontdekken dat er in China helemaal nog geen Pizza Hutten zijn, zal ook uw beste dag niet zijn.

Update 25/8 – The Plot thickens

Meer bewijs in de Belgische kranten, de dag nadien. Hoe zijn anders volgende krantenkoppen te verklaren:

"De makkelijkste wedstrijd van het jaar"

De Standaard citeert Tia: “De makkelijkste wedstrijd van het jaar“. It figures.

"Tia is niet beste hoogspringster van de wereld"

Verderop in De Standaard zegt haar coach, Wim Vandeven: “Tia is niet de beste hoogspringster van de wereld“. Dat is toch al zoveel als het bedrog, toegeven, niet?
En even verder gaat het: “Tia: ‘Wim, je bent een smeerlapke.’ Vandeven: ‘Als je olympisch kampioene wilt worden, moet je dat soms zijn.‘ Dichter bij een bekentenis kan je niet komen…

Favoriete Blanka Vlasic: "Gemene streek van Hellebaut"

De geslagene Blanka Vlasic aan het woord in De Morgen: “Gemene streek van Hellebaut“, zegt ze. Inderdeed.

Update 26/8 – More scandals

Alsof Michael Phelps en Tia Hellebaut nog niet genoeg zijn, duikt er nu ook in Duitsland het verhaal op dat een van hun gouden medailles gestolen zou zijn:

Your Feedback

Heeft u nog verder bewijs voor deze zaak, mail ons op conspiracy AT houbi .com
Of beter nog, bent u geïnteresseerd in samenzweringstheorieën, lees dan eens De Slinger van Foucault, van de onvolprezen Umberto Eco. Doen.

25 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Aandachtshoer die je bent!

Comment by Vandamski — 24 augustus 2008 #

haha zwak 😉

Comment by stimpie — 24 augustus 2008 #

raar: vergrote foto’s volledig wazig behalve het lijntje van de 2 meter en DALAI LAMA staat wel heel vlak op de arm van Blanka Vlasic.
Ik hier wel goe mee gelache maar de photoshops zoude wel iets beter moge zijn.

Comment by Anoniem — 24 augustus 2008 #

Goe gelache hiermee
wel slechte photshops

Comment by lol — 24 augustus 2008 #

Hij is nog iets vergete:
FEIT: Philippe Rogge ,Delegatieleider van de Belgen, is de ZOON van Jacque Rogge, voorzitter van het Olympische Comité

Comment by Anoniem — 24 augustus 2008 #

schaam u zo’n slechte photoshops

PS: vergrotingspercentage klopt ook nie

Comment by Anoniem — 24 augustus 2008 #

L
O
S
E
R

Comment by Crazy Ivan — 24 augustus 2008 #

is dit serieus bedoeld of…

Comment by Anoniem — 24 augustus 2008 #

@iedereen: ’t Is een parodie op de website http://100thofasecond.com/ (over de samenzweringstheorieën rond de 7de gouden medaille van Phelps). Om te lachen dus.
Spijtig genoeg zijn mijn Photoshop skilz ook een parodie op de Photoshop skills van een échte graficus 🙁

@Crazy Ivan. Als jij LOSER verticaal maakt dan zet ik aan de L van jou horizontaal FLAUWE en bij de E laat ik PLEZANTE uitkomen.

Comment by Dirk Houbrechts — 24 augustus 2008 #

whatever

Comment by Anoniem — 24 augustus 2008 #

Er zijn wel pizza hut in China, lol, redelijk zwak

Comment by zhong — 24 augustus 2008 #

Nice comeback houbi:-)

Comment by Steven — 25 augustus 2008 #

Gaaaaap

Comment by bregt — 25 augustus 2008 #

Haha, nu is het een parodie omdat niemand je gelooft 😀 flauw, heel flauw

Comment by Creezy — 25 augustus 2008 #

Yawn, bezoekersaantal opkrikken?

Comment by NK+DERRY — 25 augustus 2008 #

Je ziet trouwens heel duidelijk op de eerste foto dat er iemand anders voor haar heeft gesprongen, op het Omega-bord staat “Callebaut”, tiens!

Comment by Huug — 25 augustus 2008 #

Hahahaha,
ik vind het JUIST grappig dat de photoshop zo slecht gedaan is 🙂

Comment by Laurens — 25 augustus 2008 #

ewel, wat een grote zever
hopelijk geloof je dit zelf niet, en is dit een soort grapje, alhoewel ik het weinig grappig vind.

Comment by w zi — 25 augustus 2008 #

njah ok gij ze dus wel de grootsten eikel en den dikste zeveraar..

da van Phelps is een feit daar aan zijn 7de medaile is aan geknoeid en das me video bewijzen en zo die echt heel kort na de medaile zijn uitgekomen maar gij hebt hier geen enkele bewijzen want de mensen zijn niet meer aan de lat geweest derna dus hebben ze die niet kunnen verlagen en 1m verschil da moet alle man gezien hebben dus wa voor een stomme aandachts hoer zede gij wel ni??

Comment by Miky — 27 augustus 2008 #

Nooit geweten dat zoveel reaguurders verstoken zijn van enig humorgevoel. Niet te doen, zeg.

Comment by Menck — 27 augustus 2008 #

Houbi, prachtige analyse !!!
Ga ook eens kijken op: http://markpeeters.skynetblogs.be/
Misschien kan hij je bijstaan met verdere analyses…

Comment by Joris — 27 augustus 2008 #

mogow zeg

Comment by Anoniem — 10 oktober 2008 #

'If you don't withdraw, I will send Pieter Decrem to your country' XD

Ma wa hebben oorlogsmisdadigers nu iermee te maken? Trouwens, die namen lijken helemaal niet op elkaar, ist alleen maar omdat ze op -i´c eindigen? (sry di accentjes werken niet bij mij)
Sèèèg, voor ulle is iedereen uit de Balkan gwn hetzelfde! Da was ook is bij Witse, ze ondervroegen daar een meisje en die tolk zei da ze Russisch sprak, ma da was Kroatisch! Egt wi, als er ier etwien zit te babbelen en tis ni Vlaams of Turks, dan ist direct Russisch! >=(

Comment by Queen of spades — 2 augustus 2010 #

tia wie?

Comment by karlovci — 6 maart 2013 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...