sep 5 2008

Werkluchtig

Help, mijn vrouw keek naar Help, mijn man is een klusser! Mijn tenen krulden zoals ze al lang niet meer gekruld hadden.

Help mijn man is een klusser

Tijd voor actie. Laat ik bij deze dan ook duidelijk volgende regels stellen:

Neen, liefje. Gij stuurt nu GEEN mailtje naar klusser@vt4.be omdat gij een wanhopige vrouw van een klusser zijt.
Neen, liefje, Peter Van Asbroeck komt hier dus NIET binnen.
Neen, liefje. Gij gaat niet met de kinderen op hotel met zwembad terwijl ik mijn kas moet afdraaien in het gezelschap van 6 middle-aged kalende bouwvakkers met vettig lachje. En Peter van Asbroeck.
Neen, liefje. Er heeft niemand zakens mee hoe wij leven. Als man en vrouw, als broer en zus of als twee geile knuffelkonijnen. Dat is iets tussen ons.
Neen, liefje. Mijn collega’s hebben er geen zaken mee hoe onze hal erbij ligt. En een nieuwe hal gaat onze relatie niet veranderen in een van rozengeur en maneschijn en niks dan geil konijnengeknuffel.
Neen, liefje. Ik ga mij op televisie niet verontschuldigen voor de staat van onze hal.
Neen, liefje. Die Peter moet zijn brede armen thuishouden. Bij u. En al zeker bij mij. En de commentaar over hoe ik zweet moet hij ook thuislaten.
Neen, liefje. Dat is NIET zoiets als een gratis service van VT4. Dat is duur betaald. Uw privé-leven op de straatstenen. Een paar jaar aangestaard worden in de supermarkt. De risée van de collega’s tot uw pensioen. Dat is een kost die ik er niet voor over heb.

En dan ga ik nu maar eens de hal verder verven, denk ik. Ik werd er zowaar werkluchtig van, voor de vooruit.

“Help, mijn man is een klusser” is dan ook de beste reclame voor Gamma, Brico en Hubo. Samen met Huizenjacht, en 2 x The Block Hoegaarden, eigenlijk één langgerekt reclameblok voor Gyproc.
Kunnen ze nu echt niks anders uitzenden, een programma rond koken zoals Mijn Restaurant of zo? Ik zeg maar iets.

3 reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Je kan nog altijd aan Piet Huizentrut (hoe schrijf je zijn naam alweer?) vragen of hij bij je langskomt om een ei te leren bakken, tiens. Oh wacht, dat kan je (ook) al?

Comment by Huug — 5 september 2008 #

Naast reclame voor Gyproc was het ook een reclamespot voor ‘spottekes’

In elke kamer die ze betraden was het eindverdict ‘we gaan dat afwerken met wat gyproc en spottekes’
Na de derde ruimte lag ik dubbel

Comment by ralph — 5 september 2008 #

Ik was mijn tenenkrulling inderdaad ook al aan het twitteren tijdens de uitzending.
En dan te bedenken dat ik vroeger diene Peter wel een sympathieke kerel vond. (Dat was dus vroeger)

Met enige (volstrekt ongepaste) trots stel ik vast dat in onze verbouwing nog geen enkele plaat Gyproc is aangesleept, maar ach, misschien komt dat wel omdat de muren er hier nog wat kaal bijstaan.

En ik moet toegeven: ik lust wel pap van die verbouwprogramma’s en moest hoorbaar gniffelen toen die Block-mario zijn houten kotteke sterker bleek dan het stalen Gyproc profiel geknutsel.

Comment by steffest — 10 september 2008 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...