Muziekcentrum Vlaanderen
 
  Home | Groepen & Artiesten | Alfabetische Index |V        
           
 

ALPHABETICAL LIST

Groepen & Artiesten (pagina's met een bio, audio clips, discografie, links & forum)

CD-besprekingen (cd-presentatie, bespreking, overzicht persreacties, prijsvergelijking ...)

Roland van Campenhout & Wannes Van de Velde
"Nomaden van de Muziek"
***
Wanneer de flamenco folkie Wannes van de Velde en rockende bluesman Roland van Campenhout samen gaan zitten om samen te musiceren, dan vertrouw je erop dat er kwaliteit van gaat komen. En Nomaden van de muziek beschaamt dit vertrouwen geenszins.

Vanilla Coke "Supermarket"
Ter promotie van hun "Supermarket" gingen de heren van Vanilla Coke (winnaars concourt-circuit in 1998) een dag in een etalage in Brussel zitten. Uitverkoop, denk je dan.

Venus "The man who was already dead" Registratie van een éénmalige vertoning in Brussel waarbij de groep Venus z'n songs liet herwerken door Renaud Lhoest en samen met het (klassieke) Ensemble Musiques Nouvelles uitvoerde.

Vive La Fête "Attaque Surprise" Jaren zestig Franse duet-pop meets jaren tachtig electronica in de personen van dEUS-bassist Danny Mommens en zijn vriendin Els Pynoo.

Willem Vermandere "Onderweg" Rosse bard kijkt naar het leven op izjn zestigste, en komt tot de conclusie dat we allemaal onderweg zijn, naar het beloofde land, van ochtend tot avond, van geboorte tot de dood.

Venus "Welcome to the modern dance hall" Belgische groep debuteert met eerste akoestische full-cd op een groot Italiaans underground-label. Het resultaat is emotionele en wat onconventionele rock met theatrale slag.

Johan Verminnen - Vroeger of Later Na een carrière van meer dan 30 jaar, blikt Johan Verminnern terug met een best Of-cd, in combinatie met een schijf vol nieuwe tracks opgenomen met al het beste uit de hedendaagse Vlaamse muziek.

Jo Vervaet "Jo Vervaet" Debuut van een nieuwe "vlaamse singer-songwriter". Mooie luisterliedjes met wat snufjes blues en jazz.

Vandal X "Songs from the Heart" 2e cd van het Limburgse noise-duo. Teringherrie in een productie van Steve Albini.

P. Van Sant "Me and the Guitarman" Singer-songwriter in the American tradition. Low-budget but charming little record.

Meer CD-besprekingen

Vers Talent (demo's & beginnende groepen)

VOYLORDS "Can't Stop"
Debuut van groep met enkel ex-Nothing Bastards in de rangen.
"They can rock your ass off, but still make it sound poppy.".

Meer Demo's | Demo toevoegen

Links (naar groepen die (nog) niet op deze site staan)

- Verder Niks, A-capella group >>>
- Voice Male, another acapella ensemble >>>

Meer Links | Voeg een link toe

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 

   
 
A B C D E
F G H I J
K L M N O
P Q R S T
U V W X Y
Z        

 

This page in English

CD's van deze groep of artiest vind je bij Proxis

Site
Homepagina

Alfabetisch
Chronologisch
per Genre
Willekeurig
Populairste

Poptelex
Belpoptop
Interviews
MP3's
Muziekarchief.be

Help
Links&bronnen
Statistieken
Wat is nieuw?

Zoeken naar:
in
 
           
 

Het Belgisch Pop & Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen (lees hier waarom) stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen(www.muziekcentrum.be), het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel.

Opgepast : Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site. Copieer a.u.b. niet, link!

Laatste update aan de site : maart 2002.

    ^ up