Muziekcentrum Vlaanderen
 
  Home | Groepen & Artiesten | Alfabetische Index |W        
           
 

ALPHABETICAL LIST

Groepen & Artiesten (pagina's met een bio, audio clips, discografie, links & forum)

CD-besprekingen (cd-presentatie, bespreking, overzicht persreacties, prijsvergelijking ...)

Wicona Airbag "Up With People"
Dit is de nieuwe incarnatie van de voorman van het vroegere The Hoodoo Club, Harald Vanherf. Op "Up with people" drijft hij zijn demonen NiN's-gewijs uit, met hulp van Geoffrey Burton.

Wawadadakwa "Voor Mama"
Met een hoes, CD-naam, songtitels en teksten als deze kan het niet anders dan dat Wawadadakwa enigszins prettig gestoord door het leven gaat. Maar hun debuutcd is vrolijk en afwisselend en af en toe aanstekelijk.

Jan de Wilde "Oude Maan" *** De eerste CD van deze bescheiden man na een stilte van bijna 10 jaar. Met 11 korte liedjes en evenveel rake observaties en ontroerende momenten. Hij hoopt dat het geen succes wordt, wij wel.

Anton Walgrave "The Hum" *** Solo-debuut van een jonge singer-songwriter uit Leuven, opgenomen in Londen met producer Kevin Armstrong en een internationale groep muzikanten, resulterend in een exquise mix van pop, rock, jazz, funk en folk.

The Whodads "Bongo Festeris" Groot gezelschap muzikanten dat zichzelf (en ons) duidelijk kostelijk amuseerde met allerlei klassiekers uit de surf-, mambo- en filmmuziek, van Tito Puente tot Bert Kaempfert.

Wizards of Ooze "Almost... Bikini" *** 3de plaat van het funk-soul-jazz combo Wizards Of Ooze. Dit is hun meest poppy, grappige en catchy-as-hell album. Voor mij : De beste Belgische pop-plaat dit jaar !!

Meer CD-besprekingen

Vers Talent (demo's & beginnende groepen)

Geen met "W" tot nu toe.

Meer Demo's | Demo toevoegen

Links (naar groepen die (nog) niet op deze site staan)

- Cliff Willy & zijn Podiumboys, de dames charmerend vanuit Genk >>>
- Eddy Wally The Voice, The Camp, The Website >>>
- Wawadadakwa inderdaad "een unieke groep" >>>
- Dana Winner dot com >>>
- Wild Turkey. Genoemd naar een whiskymerk. >>>

Meer Links | Voeg een link toe

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 

   
 
A B C D E
F G H I J
K L M N O
P Q R S T
U V W X Y
Z        

 

This page in English

CD's van deze groep of artiest vind je bij Proxis

Site
Homepagina

Alfabetisch
Chronologisch
per Genre
Willekeurig
Populairste

Poptelex
Belpoptop
Interviews
MP3's
Muziekarchief.be

Help
Links&bronnen
Statistieken
Wat is nieuw?

Zoeken naar:
in
 
           
 

Het Belgisch Pop & Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen (lees hier waarom) stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen(www.muziekcentrum.be), het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel.

Opgepast : Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site. Copieer a.u.b. niet, link!

Laatste update aan de site : maart 2002.

    ^ up