jul 7 2011

De aftershow

Ja ja, we weten het nu allemaal wel, dat het een nagenoeg perfect concert was. En de dag erna nog een. En dat het Sint-Pietersplein een fijne plaats is. En dat het ver te horen was. En purperen confetti regende. En dat hij klein is. En een sexy motherfucker. En dat hij lang speelde.

Maar waar de aftershow was, dat wist ge niet, hé?
Ik was erbij. Deze morgen was het, bij het ochtendkrieken, in Bierbeek.

Die ochtend op de Prince Aftershow

Indrukwekkend, geen oog bleef droog.

Nagekomen bericht. Het watertoren-incident in Bierbeek blijkt inmiddels bijgesteld te zijn van een dode duif naar een dode spreeuw. Wie gelooft die mensen nog?
Maar geen nood, er is al een tribute concert onderweg. Coldplay komt vanavond “Sparrow” (Look at the stars / Look how they shine for you / And everything you do / Yeah, you were a sparrow) spelen.

En als ik van Al Quaeda was, ik gaf dat hele bommenleggen-explosieven-vliegtuigending op. En ging duivenmelken. Operatie Al-Ruqu. Die ratten met vleugels een paar weken trainen om naar waterreservoirs te vliegen en daar dood te vallen. Dit land ligt plat, in no time.

1 reactie tot nu toe. Reageer zelf...

Zalig!

Comment by Wim — 7 juli 2011 #

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...