mei 13 2008

Lollyman

Move over Peter Petrelli. Want er is een Vlaamse superheld in de maak.
Cheerleader Claire Bennet’s vermogen om te herstellen van elk lichamelijk letsel, Hiro Nakamura’s avontuurlijke tijdsreizen, Niki Sanders’ meervoudige persoonlijkheden, Isaac Mendez’s gave van voorspellingen in zijn schilderijen, het zal allemaal maar klein bier blijken in vergelijken met wat deze Incredible-in-the-making, deze spiderman-in-spe allemaal kan. Hier is: Lollyman.

Spiderman met lekstok

Of weer een zwak moment van pedagogische onbekwaamheid op plaat vastgelegd. Een tattoo van bij de Croky-chips, een lolly van bij de bakker. Goed bezig, wij ouders.
En troost: als het later een biker met een bolle buik van het chips eten en bicepsen vol foeilelijke tattoo’s van biker-chicks wordt, dan is het moment waarop het allemaal misging toch al mooi op ’t internet beschikbaar.

Nog geen reacties tot nu toe. Reageer zelf...

Jouw reactie

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


En nu?

En, voor u het vergeet, steek zeker mijn mijn RSS in uw favoriete feedreader. Je kan je ook abonneren op updates via e-mail, facebook, twitter...